NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSE

Vállaljuk régi nyílászárók bontását, új ablak és az ajtó beépítését, így teljeskörű garanciát tudunk nyújtani.

A megfelelő beépítést tanulni kell. A jó ablaknak együtt járója a tökéletes beépítés.
A B.K.Group Kft. szakemberei folyamatos továbbképzésen vesznek részt, és szigorú követelményeknek felelnek meg a tudásukról számot adva. A gyártás során már működtetett minőségirányítási rendszer jótékony hatása érezhető a beépítési oktatáson is, és a szakmai hozzáértés javulásán is.
A tömítő és szigetelő anyagok megfelelő használata, a falcsatlakozások, az ablak rögzítések pontos és szakszerű kivitelezése teszi a beépített nyílászárót a szerkezet szerves részévé. Fontos a szerkezettel egyenértékű beépítési hőszigetelés megoldása, a hőhíd elkerülése. Az ajtókeret és a fal találkozásának dekoratív takarása is a beépítők feladata.
A helyszíni felmérés pontossága a professzionális beépítés alapfeltétele. A beépítési hézag megfelelő mérete nyomán alakul ki a kihasználható maximális üvegfelület maximuma, és a rögzítéshez szükséges szerelési rés minimuma.
A beépítés mellett vállaljuk a szállítást is.

A nyílászáró cserénél a bontás ára az elszállítás költségét nem tartalmazza.


Helyszíni felmérés

A hibátlan beépítés első lépése a pontos felmérés. A B.K.Group Kft. munkatársai a helyszínen méretet vesznek a gyártmányról. Az ablak és az ajtó jól mutat, és jól működik, ha jó méretben készül. Arányosan szép, és a műszaki paramétereknek megfelelő nyílászárókat tervezünk be és készítünk.
Az ingyenes helyszíni felméréskor* egyeztetjük a műszaki megoldást, pontos méretet veszünk, és ezek alapján készítjük el egyedi ajánlatunkat.


Ingyenes tanácsadásA jó termék a jó tervezéssel, és a jó kiválasztással kezdődik. Az ablak és az ajtó kiválasztása sok összetevős döntés eredménye. Ingyenes tanácsadással segítjük, hogy a megismert igényhez a megfelelő terméket a környezethez illeszkedő stílusban választhassa.
Elég ha tisztában van a kívánalmaival, mi segítünk, hogy eligazodjon a műszaki adatok sokaságában, és megmutatjuk milyen designt válasszon az épülethez. Bemutatótermeinkben működés közben is kipróbálhatja, szemrevételezheti a Cégünk által forgalmazott termékeket, legyen az műanyag ablak vagy bejárati ajtó. A nyílászáróhoz illeszkedő, árnyékolástechnikai eszköz pl. redőny, zsaluzia vagy rovarháló kiválasztásában is segítségére vagyunk.