Pályázat

Kedvezményezett neve:                            B.K. Group Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Projekt címe:                                            Technológia korszerűsítése a B.K. Group Kft-nél

A projekt azonosítószáma:                        GINOP-1.2.16-22-2023-04625

A szerződött támogatás összege:             69 294 540 Ft

 

A támogatás mértéke:                                70 %

A Projekt befejezésének dátuma:             2022.12.22.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében beszerezni kívánt gépek: 1 db Dieci Agri Star 38.10 EVO2 GD Teleszkópos rakodó, 1 db AVANT 530 univerzális minirakodó, 1 db Dieci DP 120 dömper és 1 db MULTIFLEX födémzsaluzati rendszer. A felsorolt eszközök beszerzésével a tevékenységhez kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés jön létre. Az építőiparban jelenleg igen modernek számított gépek jelentős mértékben javítani fogják a vállalkozás termelési technológiáját, hiszen a modern, kedvező műszaki és technológiai jellemzőkkel rendelkező eszközök megkönnyítik a gyors, precíz, pontos és magas színvonalú munkavégzést. Az eszközök beszerzésén túl egy vezetői képzés elvégzésével és szakértői tanácsadás igénybevételével kívánjuk a vállalati működésünket optimalizálni. Hőszivattyú rendszer telepítésével pedig célunk a vállalat energiahatékonyságának javítása, költségeinek csökkentése környezetkímélő módon.


 

Az Adós neve: B.K. Group Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Hitelprogram azonosító jele:GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A finanszírozás tartalmának bemutatása:             A Vállalkozás működési költségeinek finanszírozása Forgóeszköz Hitel segítségével 100.000.000 Ft összegben.


Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve:       B.K. Group Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                     Eszközbeszerzés a B.K. Group Kft-nél
A projekt azonosítószáma:   GINOP-2.1.8-17-2017-00399
A szerződött támogatás összege:   15 000 000 Ft
A támogatás mértéke:             50%
A Projekt befejezésének dátuma:         2018.10.15.

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával egy vhf CAM 1520 Premium marógép beszerzése történik meg, melynek következtében a tevékenységhez kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés jön létre. Cégünk új tevékenység végzésével bővíti szolgáltatásának, termelésének palettáját.  Ez évtől vállaljuk épületek díszítőszobrász, építész munkáit: műemlék-, műemlék jellegű épületek homlokzatának felújítását, belső gipsz díszítőelemeinek felújítását, klasszikus és modern díszítő-, épületszobrászatát, komplett belsőépítészeti fővállalkozásokat, kőfelújító és restaurátori munkákat. Az innovatív jellemzőkkel rendelkező gép jelentős mértékben javítja a vállalkozás termelési technológiáját.